Benen laseren

Heb je genoeg van ongewenst beenhaar? Wil je definitief af van al die haartjes op je benen? Bij Efat Laser & Beauty kun je terecht voor professionele laserbehandelingen om je benen te laseren. Onze gekwalificeerde huidtherapeuten gebruiken de nieuwste en meest geavanceerde laserapparatuur om je een uitzonderlijke ontharingservaring te bieden. We richten ons op zowel de haren als de haarzakjes, vernietigen ze volledig, waardoor er geen haartjes meer terug kunnen groeien. Met permanent gladde benen zul je je weer zelfverzekerd voelen over je lichaam.
Pijnloos je benen laseren
Laserontharing is een geavanceerd proces dat gebruikmaakt van nauwkeurige technologie om ongewenst haar definitief te elimineren. Het biedt een uitstekend alternatief voor traditionele, tijdrovende en vaak pijnlijke ontharingsmethoden zoals scheren, waxen en epileren. Laserontharing gaat verder dan alleen het verwijderen van zichtbaar haar; het pakt het probleem aan bij de bron, door het haarzakje zelf te vernietigen. Hierdoor wordt toekomstige haargroei aanzienlijk verminderd, resulterend in een permanent gladde huid.
Permanente gladheid met laserontharing
Bij Efat Laser & Beuty in Almere zijn we trots op onze expertise in het leveren van hoogwaardige laser ontharingsbehandelingen, met een speciale focus op het ontharen van benen. Ons team van toegewijde professionals is getraind in het gebruik van geavanceerde lasertechnologie, en is toegewijd aan het bieden van een veilige, efficiënte en minimaal ongemakkelijke procedure.

We streven ernaar om je te bevrijden van de dagelijkse sleur van het scheren van je benen en de pijnlijke ervaring van waxen, door je de voordelen van langdurige gladheid en haarvrij comfort te bieden. Laserontharing biedt niet alleen esthetische voordelen, maar draagt ook bij aan een hoger zelfvertrouwen en een gemakkelijker, zorgeloos dagelijks leven. Dus als je op zoek bent naar een duurzame oplossing voor ongewenst beenhaar, biedt Efat Laser & Beauty de expertise en technologie om je doelen te bereiken.

Wat je moet weten over het laseren van je benen.
Allereerst is het belangrijk om te begrijpen dat laserontharing een proces is. Het werkt door de haarzakjes te vernietigen, maar omdat haar verschillende groeifasen heeft, zijn meerdere behandelingen nodig om alle haren te bereiken. Ook variëren de resultaten per individu. Hoewel de meeste mensen een significante vermindering van het haar zien, hebben sommige mensen extra behandelingen nodig voor het beste resultaat.

 • Laserontharing van benen is een veilige en effectieve methode om ongewenst haar te verminderen.
 • Het is belangrijk om te begrijpen dat laserontharing een proces is dat meerdere behandelingen vereist.
 • De laser werkt door de haarzakjes te vernietigen.
 • Aangezien haar verschillende groeifasen heeft, zijn meerdere behandelingen nodig om alle haren te bereiken.
 • De resultaten kunnen per individu verschillen. Hoewel de meeste mensen een significante vermindering van het haar zien, hebben sommigen extra behandelingen nodig voor het beste resultaat.
Voor wie is benen laseren geschikt?
Het laseren van de benen is geschikt voor vrijwel iedereen die ongewenst beenhaar wil verminderen of elimineren. Het is effectief voor zowel mannen als vrouwen, en kan veilig worden gebruikt op alle huidtypen en haarkleuren. Mensen die last hebben van huidirritatie of ingegroeide haren door scheren of waxen kunnen veel voordeel halen uit laserontharing. Het is ook een uitstekende oplossing voor mensen die een langdurige vermindering van het beenhaar willen, zonder de noodzaak van frequente en tijdrovende ontharingsroutines.

Bij Efat Laser & Beauty in Almere, streven we ernaar om onze klanten zo goed mogelijk te informeren en voor te bereiden op het proces van laserontharing. Wanneer je ervoor kiest om je benen te laten laseren, kun je verwachten dat je investeert in een behandeling die zowel effectief als veilig is. Hier volgen enkele belangrijke punten om in overweging te nemen:

 • Laserontharing is een geavanceerd en verfijnd proces dat gericht is op het verminderen of volledig elimineren van ongewenst haar. Het werkt door het vernietigen van de haarzakjes, wat leidt tot een significante en blijvende vermindering van de haargroei.
 • Het proces van laserontharing vereist meerdere behandelingen. Dit komt doordat het haar verschillende groeifasen heeft en we willen zeker zijn dat we elk haar in de juiste groeifase treffen.
 • Laserontharing is geschikt voor zowel mannen als vrouwen, en kan veilig worden gebruikt op alle huidtypen en haarkleuren.
 • De methode is bijzonder gunstig voor mensen die last hebben van huidirritatie of ingegroeide haren als gevolg van traditionele ontharingsmethoden zoals scheren of waxen.
 • Laserontharing biedt een langdurige oplossing voor het verminderen van beenhaar. Dit maakt het een uitstekende keuze voor mensen die de frequente en tijdrovende ontharingsroutines willen vermijden.
Bij Efat Laser & Beauty zetten we ons in om de meest professionele en hoogwaardige behandelingen aan te bieden. We zullen je door elke stap van het proces begeleiden en ervoor zorgen dat je optimaal profiteert van je laserontharing behandeling.

Maak vandaag nog een afspraak en ervaar de vreugde van een glad, stralend gezicht.
Hoe werkt het laseren van benen?

Het proces van laserontharing is een wetenschappelijk doordachte en precieze techniek. Het maakt gebruik van lichtenergie om ongewenst haar bij de bron aan te pakken - de haarzakjes. Hier volgt een meer gedetailleerde uitleg over hoe deze geavanceerde methode werkt:

 1. Laserontharing maakt gebruik van geconcentreerde lichtenergie, die geproduceerd wordt door een speciaal ontworpen laserapparaat. Deze laser produceert een zeer nauwkeurige lichtstraal die specifiek gericht is op de pigmenten in de haarzakjes.
 2. Wanneer de lichtstraal door de huid heen gaat, wordt deze geabsorbeerd door het pigment in het haar. Het pigment fungeert als een soort geleider voor de lichtenergie, waardoor het direct naar de haarzakjes wordt gebracht.
 3. Eenmaal in het haarzakje, wordt de lichtenergie omgezet in warmte. Deze warmte beschadigt het haarzakje, waardoor het vermogen om nieuw haar te produceren aanzienlijk wordt verminderd of zelfs volledig wordt gestopt.
 4. Omdat haren in verschillende fasen groeien - de groei, rust en uitvalfase - en de laser alleen effectief is op haren in de groeifase, zijn er meerdere behandelingen nodig. Dit zorgt ervoor dat we alle haren in de juiste groeifase kunnen behandelen.

Het is belangrijk op te merken dat hoewel laserontharing een effectieve methode is om haargroei te verminderen, het resultaat per individu kan variëren. Sommige mensen kunnen aanvullende behandelingen nodig hebben voor de beste resultaten. Bij Efat Laser & Beauty zijn we toegewijd om je een persoonlijk behandelplan aan te bieden dat is afgestemd op jouw unieke behoeften en verwachtingen.
Voor- en nadelen van benen laseren.
Laserontharing van de benen heeft veel voordelen. Een van de grootste voordelen is de duurzaamheid van de resultaten. Veel mensen ervaren een permanente vermindering van het haar na een reeks behandelingen. Ook is laserontharing minder waarschijnlijk dan scheren of waxen om huidirritatie of ingegroeide haren te veroorzaken. En hoewel het laseren van de benen een investering van tijd en geld vereist, kunnen de resultaten de kosten en inspanningen zeker waard zijn.
Voordelen van benen Laseren:

Duurzame Resultaten: Een van de meest aantrekkelijke voordelen van laserontharing is de duurzaamheid van de resultaten. Na een reeks van aanbevolen behandelingen, ervaren de meeste mensen een permanente vermindering van het haar.

Minder Huidirritatie: In vergelijking met traditionele methoden zoals scheren of waxen, veroorzaakt laserontharing minder huidirritatie. Dit is vooral voordelig voor mensen met gevoelige huidtypes die vatbaar zijn voor uitslag of ingegroeide haren.

Tijdsbesparing: Hoewel elke laserbehandeling enige tijd in beslag neemt, bespaart u op de lange termijn tijd doordat u minder vaak hoeft te scheren of waxen.

Kostenbesparend op Lange Termijn: Hoewel de initiële kosten van laserbehandelingen hoger kunnen zijn dan andere ontharingsmethoden, kunnen de blijvende resultaten op de lange termijn financieel voordeliger zijn door de verminderde noodzaak van herhaalde scheer- of waxbehandelingen.
Nadelen van been ontharing.

Initiële Kosten: Een van de grootste belemmeringen voor laserontharing zijn de initiële kosten, die afhankelijk van het aantal behandelingen hoger kunnen zijn dan andere traditionele ontharingsmethoden.

Meerdere Behandelingen Nodig: Om effectieve resultaten te bereiken, zijn meerdere behandelingen nodig. Dit komt omdat haar groeit in verschillende fasen, en de laser alleen effectief is tijdens de groeifase.

Mogelijke Ongemakken: Hoewel de meeste mensen melden dat laserontharing oncomfortabel maar niet ondraaglijk is, ervaart een klein percentage van de mensen pijn tijdens de procedure.

Niet Effectief voor Alle Haar- en Huidtypes: Laserontharing is het meest effectief op donker haar en lichte huid. Mensen met blond, grijs, rood of wit haar, of donkere huid, kunnen minder effectieve resultaten zien.
Verzorging na de behandeling.
Het succes van een laserontharingsbehandeling is niet alleen afhankelijk van de deskundigheid van de behandelaar, maar ook van de juiste nazorg. Na de behandeling kan je huid gevoeliger zijn, daarom is het belangrijk om een paar eenvoudige maar cruciale stappen te volgen om de huid te helpen herstellen en de resultaten te optimaliseren. Hier zijn enkele belangrijke aspecten van de nazorg na een laserontharingsbehandeling:

Kalmeren van de Huid: Het is normaal om na de behandeling enige roodheid of zwelling te ervaren. Het gebruik van een koele kompres of een verzachtende gel zoals aloë vera kan helpen om eventuele ongemakken te verminderen.

Hydratatie: Een goede hydratatie is cruciaal voor het herstelproces. Zorg ervoor dat je een hydraterende lotion of crème gebruikt die speciaal is ontworpen voor de post-laser zorg.

Zonbescherming: Na een laserbehandeling is de huid gevoeliger voor UV-straling. Bescherm je huid tegen de zon door een zonnebrandcrème met hoge beschermingsfactor (SPF) te gebruiken, zelfs op bewolkte dagen.

Vermijd Hitte: Vermijd activiteiten die transpiratie of oververhitting kunnen veroorzaken, zoals sporten, sauna's of hete baden, gedurende ten minste 24 uur na de behandeling.

Niet Plukken of Waxen: Het is belangrijk om niet aan de haren te trekken of te waxen tussen de laserbehandelingen door. Het haar zal vanzelf uitvallen en trekken of waxen kan de effectiviteit van de laserbehandeling verminderen.

Door deze stappen te volgen, zorg je ervoor dat je huid gezond blijft en dat je het meeste haalt uit je laserontharingsbehandeling. Mocht je vragen hebben of verdere hulp nodig hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons team bij Efat Laser & Beauty.

Onze werkwijze
Consultatie
We beginnen met een grondige consultatie. Hierbij analyseren we je huid en haar en bespreken we je doelen en verwachtingen.
Behandelplan
Op basis van de informatie die we tijdens de consultatie hebben verzameld, stellen we een op maat gemaakt behandelplan op.
Voorbereiding
Onze gekwalificeerde en ervaren schoonheidsspecialisten bereiden je voor op de behandeling en leggen het proces in detail uit.
Behandeling
De specialist voert de behandeling uit met het oog op comfort en effectiviteit. Hiervoor maken we gebruik van de nieuwste lasertechnologieën.
Evaluatie en nazorg
Na de behandeling evalueren we de resultaten en geven we instructies voor de nazorg. We zijn ook beschikbaar voor eventuele vragen of zorgen na de behandeling.
Vervolgafspraken
We plannen eventuele vervolgafspraken om het behandelplan uit te voeren en de beste resultaten te bereiken.
Wat kost benen laseren? Onze prijzen
Bij Efat Laser & Beauty streven we ernaar om laserontharing toegankelijk en betaalbaar te maken. We bieden een reeks tariefplannen om aan verschillende budgetten en behoeften te voldoen. Contacteer ons voor meer informatie over onze prijzen en pakketopties.
Maak vandaag nog een afspraak en ervaar de vreugde van een glad, stralend gezicht.

Ons team in Almere

Met professionele zorg werken wij iedere dag om de beste service te bieden aan onze klanten.

 • Ghezala

  Specialist laserontharen &

  Mary Kay Consulente

  Hi, mijn naam is Ghezala, specialist laserontharen en tevens Mary Kay Consulente.

  Je kunt bij mij terecht met je vragen over beauty, huidverzorging en de nodige levensadviezen.
 • Arghawan
  Specialist laserontharen

  Hi, Ik ben Arghawan en heet je graag welkom in onze familiesalon.

  Met de nieuwste laserontharingstechniek wil ik jouw leven een stuk efficiënter maken, zodat je na verloop van tijd zelfs je eigen haargroei vergeet.
  
  Tot ziens in de salon!
 • Armaghan
  Specialist laserontharen

  Hi, mijn naam is Armaghan, het laatste lid van de Efat familie laserspecialisten.

  Ik wil je graag het beste huid- en haaradvies geven, middels de intakegesprekken. Eenmaal een ontharingsplan opgesteld, dan kunnen wij daarna werken naar een zijdezacht resultaat.
Wat onze klanten over ons zeggen
FAQ / Veelgestelde vragen