Gezicht laseren

Welkom bij Efat Laser & Beauty, ervaar de vreugde van een gladde, stralende huid met de laat je gezicht laseren door een van onze schoonheidspecialisten in Almere. Wij bieden veilige, effectieve en langdurige oplossingen voor gezichtsontharing. Start hier vandaag nog je reis naar comfort en zelfvertrouwen met onze hoogwaardige gezicht laser en ontharingsbehandelingen.
Gezicht ontharen met laser
Ontharen of het gezicht laseren is een populaire en effectieve behandeling voor zowel mannen als vrouwen die op zoek zijn naar een duurzame oplossing voor ongewenst gezichtshaar. Ongewenst haar kan variëren van fijn, vlashaar op de bovenlip en wangen tot grovere haren op plaatsen zoals de kin, nek, voorhoofd en tussen de wenkbrauwen.
Lasertechnologie
Bij Efat Laser & Beauty maken we gebruik van geavanceerde lasertechnologie om ongewenst haar op een veilige en effectieve manier te verwijderen. Deze technologie richt zich op het pigment in de haarzakjes, waardoor de haren worden verwijderd zonder de omliggende huid te beschadigen. Dit resulteert in een gladde, haarvrije huid die langdurig aanhoudt, zonder de noodzaak voor regelmatig scheren, harsen of epileren.

Naast het verwijderen van ongewenst haar, kan laserontharing ook helpen om de huid te verjongen en te verfijnen, en het kan helpen bij het behandelen van veelvoorkomende huidaandoeningen zoals acne, pigmentvlekken en rosacea. Of je nu op zoek bent naar een stralende, jeugdige huid, of je wilt gewoon een eenvoudige, onderhoudsarme oplossing voor ongewenst haar dan kan laserontharing voor het gezicht bij Efat Laser & Beauty in Almere de perfecte oplossing zijn.
Wat je moet weten
Als je overweegt om een gezicht laserontharingsbehandeling bij Efat Laser & Beauty te ondergaan, zijn er een aantal dingen die je moet weten. Ten eerste is het belangrijk om te begrijpen dat laserontharing een reeks behandelingen vereist voor het beste resultaat. Dit komt omdat de laserbehandeling zich richt op haren in de actieve groeifase. De behandelcyclus van gezichtsbeharing is vier weken, zodat de nieuwe haren in de actieve groeifase worden aangepakt.

Voorafgaand aan je behandeling, zal je worden geadviseerd om blootstelling aan de zon en het gebruik van zelfbruinende producten te vermijden, omdat deze je huid gevoeliger kunnen maken voor de laser. Ook is het belangrijk om te weten dat sommige mensen lichte bijwerkingen kunnen ervaren na de behandeling, zoals roodheid, zwelling of lichte irritatie. Deze symptomen zijn meestal tijdelijk en verdwijnen na een paar dagen. Vaak wordt gebruik van verlichtende crème als aloë vera geadviseerd.

Tot slot is het belangrijk om te onthouden dat, hoewel laserontharing een zeer effectieve methode is voor het verwijderen van ongewenst haar, de resultaten kunnen variëren van persoon tot persoon. Bij Efat Laser & Beauty werken we nauw met je samen om een behandelplan op te stellen dat is afgestemd op jouw unieke behoeften en doelen, om de best mogelijke resultaten te behalen.

Maak vandaag nog een afspraak en ervaar de vreugde van een glad, stralend gezicht.
Hoe werkt het gezicht laseren?
Bij Efat Laser & Beauty maken we gebruik van geavanceerde lasertechnologie om ongewenst haar te verwijderen. Deze behandeling werkt door middel van een proces dat bekend staat als selectieve fotothermolyse. Een specifieke golflengte van licht wordt gebruikt om de haarfollikel te verwarmen en te vernietigen, zonder de omliggende huid te beschadigen.

Tijdens de behandeling wordt de laser over het te behandelen gebied geleid. Het licht van de laser wordt geabsorbeerd door het pigment in de haarfollikel, waardoor het wordt verhit en uiteindelijk wordt vernietigd. Omdat de behandeling zich richt op het pigment in het haar, is het meest effectief op donker, grof haar.

Het is belangrijk op te merken dat laserontharing een reeks behandelingen vereist voor het beste resultaat. Dit komt doordat het haarfollikel moet worden behandeld tijdens de groeifase, en niet alle haren bevinden zich tegelijkertijd in deze fase. Het aantal benodigde behandelingen kan variëren, maar gemiddeld zijn er 6 tot 8 behandelingen nodig voor het beste resultaat.
Voor- en nadelen van laseren
Net als bij elke esthetische behandeling, heeft laserontharing zijn voor- en nadelen die je zou moeten overwegen voordat je de behandeling ondergaat. Hier zijn enkele van de belangrijkste voor- en nadelen van laserontharing.
Voordelen

Langdurige resultaten: Laserontharing biedt duurzame uitkomsten. Na diverse sessies kunnen de meeste mensen rekenen op een aanzienlijke afname van haargroei, wat het een voordeel geeft boven traditionele methoden zoals scheren en harsen.

Snelle behandeling: Het laserontharingsproces is verrassend snel. De tijdsduur van de behandeling varieert van enkele minuten tot een uur, afhankelijk van het te behandelen gebied. Dit zorgt voor een efficiënte en tijdbesparende ontharingsmethode.

Minder ingegroeide haren: Een ander belangrijk voordeel van laserontharing is het verminderde risico op ingegroeide haren. Deze zijn vaak het resultaat van scheren en harsen, maar komen veel minder voor bij laserbehandelingen.
Nadelen

Kostbaar: Het is waar dat laserontharing op de korte termijn een hogere kostenpost kan zijn. Het is echter belangrijk om te overwegen dat het op de lange termijn mogelijk kostenbesparend is, vooral in vergelijking met herhaalde uitgaven aan andere ontharingsmethoden.

Meerdere sessies nodig: Het is essentieel om te begrijpen dat laserontharing niet een eenmalige behandeling is. Voor optimale resultaten zijn meerdere sessies nodig. Dit komt doordat de laserbehandeling het meest effectief is tijdens de groeifase van het haar, en haarfollikels niet synchroon groeien.

Mogelijke bijwerkingen: Zoals bij elke cosmetische behandeling, kunnen er bij laserontharing enkele bijwerkingen optreden. Deze kunnen bestaan uit roodheid, lichte zwelling of irritatie. Deze symptomen verdwijnen meestal binnen een paar dagen.

Nazorg
De nazorg van laserontharing is minimaal, maar er zijn enkele belangrijke stappen die je kunt volgen om de beste resultaten te bereiken en het herstel te bevorderen. Vermijd blootstelling aan de zon en gebruik een zonnebrandcrème met hoge SPF om je huid te beschermen. Vermijd ook hete baden, sauna's en intensieve lichamelijke activiteit gedurende de eerste paar dagen na de behandeling, omdat deze de huid kunnen irriteren. Houd er rekening mee dat het normaal is om lichte roodheid of zwelling te ervaren na de behandeling, en dit zou binnen een paar dagen moeten verdwijnen. Als je vragen of zorgen hebt na je behandeling, staan we altijd klaar om je te ondersteunen.
Onze werkwijze
Consultatie
We beginnen met een grondige consultatie. Hierbij analyseren we je huid en haar en bespreken we je doelen en verwachtingen.
Behandelplan
Op basis van de informatie die we tijdens de consultatie hebben verzameld, stellen we een op maat gemaakt behandelplan op.
Voorbereiding
Onze gekwalificeerde en ervaren schoonheidsspecialisten bereiden je voor op de behandeling en leggen het proces in detail uit.
Behandeling
De specialist voert de behandeling uit met het oog op comfort en effectiviteit. Hiervoor maken we gebruik van de nieuwste lasertechnologieën.
Evaluatie en nazorg
Na de behandeling evalueren we de resultaten en geven we instructies voor de nazorg. We zijn ook beschikbaar voor eventuele vragen of zorgen na de behandeling.
Vervolgafspraken
We plannen eventuele vervolgafspraken om het behandelplan uit te voeren en de beste resultaten te bereiken.
Onze tarieven
Bij Efat Laser & Beauty streven we ernaar om de beste service te bieden tegen concurrerende prijzen. Onze tarieven voor gezicht, laser en ontharing variëren, afhankelijk van het te behandelen gebied en het aantal benodigde sessies. Tijdens je eerste consultatie zullen we een duidelijk en transparant overzicht geven van de verwachte kosten op basis van je individuele behandelplan. Wij geloven in eerlijke en transparante prijzen zonder verborgen kosten.
Maak vandaag nog een afspraak en ervaar de vreugde van een glad, stralend gezicht.

Ons team in Almere

Met professionele zorg werken wij iedere dag om de beste service te bieden aan onze klanten.

 • Ghezala

  Specialist laserontharen &

  Mary Kay Consulente

  Hi, mijn naam is Ghezala, specialist laserontharen en tevens Mary Kay Consulente.

  Je kunt bij mij terecht met je vragen over beauty, huidverzorging en de nodige levensadviezen.
 • Arghawan
  Specialist laserontharen

  Hi, Ik ben Arghawan en heet je graag welkom in onze familiesalon.

  Met de nieuwste laserontharingstechniek wil ik jouw leven een stuk efficiënter maken, zodat je na verloop van tijd zelfs je eigen haargroei vergeet.
  
  Tot ziens in de salon!
 • Armaghan
  Specialist laserontharen

  Hi, mijn naam is Armaghan, het laatste lid van de Efat familie laserspecialisten.

  Ik wil je graag het beste huid- en haaradvies geven, middels de intakegesprekken. Eenmaal een ontharingsplan opgesteld, dan kunnen wij daarna werken naar een zijdezacht resultaat.
Wat onze klanten over ons zeggen
FAQ / Veelgestelde vragen