Welkom bij de revolutie in laserontharing

Bij EFAT Laser & Beauty zijn we trots op onze toewijding om de allernieuwste technologie in laserontharing aan te bieden. Maak kennis met het Triple Ice Laser Diode hair removal apparaat, een paradigma van excellentie en innovatie in de wereld van esthetische behandelingen. Hieronder verkennen we alle facetten van dit geavanceerde apparaat, zodat u precies weet wat u kunt verwachten bij uw volgende bezoek aan onze salon.
Triple Ice Laser Diode: Technologische kenmerken
De Triple Ice Laser Diode behoort tot de topklasse in diodelaser apparatuur. Het combineert drie krachtige golflengtes (755nm, 808nm en 1064nm) die harmonieus samenwerken om de efficiëntie en effectiviteit van laserontharing naar een hoger niveau te tillen. Deze technologie maakt het mogelijk om vrijwel elk huid- en haartype te behandelen, een kenmerk dat voorheen alleen was voorbehouden aan de duurste apparaten op de markt.

Specificaties van de Triple Ice Laser Diode
De specificaties van de Triple Ice Laser Diode zijn ontworpen met oog voor detail, waarbij kracht wordt gecombineerd met precisie voor optimale resultaten. Het apparaat beschikt over:
Drievoudige Golflengte Lasertechnologie
 • 755 nm: Voor fijnere haarzakken en lichte huidtypes
 • 808 nm: Geschikt voor de meeste haar- en huidtypes
 • 1064 nm: Voor stugge haarzakken en donkere huidtypes
Maximaal Uitgangsvermogen: 1200 watt
Handstuk Koelsysteem: Koelt tot -12°C voor een comfortabele behandeling
Certificering: Medical CE gecertificeerd
Gebruikersinterface
 • Handstuk met touchscreen
 • 10.4-inch hoofdscherm display
Specialized Attachments
 • Face tip opzetstuk voor gezichtsbehandelingen
 • Laserkop: 12mm x 12mm (optioneel 12mm x 20mm)
Prestaties en Duurzaamheid
 • Amerikaanse import laserdiodes
 • Levensduur: 20.000 uur
 • Minimaal 100 miljoen shots
Behandelingsopties
 • Pulslengten: 5ms tot 200ms
 • Flitsfrequentie: 1hz tot 10hz
Gebruiksgemak

Bij EFAT Laser & Beauty geloven we dat geavanceerde technologie hand in hand moet gaan met gebruiksgemak. Het apparaat is voorzien van een touchscreen op het handstuk en een 10.4 inch touchscreen display, waardoor bediening een fluitje van een cent is. Bovendien zorgt de handstuk koelfunctie tot -12°C voor een comfortabele en bijna pijnloze behandeling.
Veiligheid en Certificering

Veiligheid staat voorop bij elke behandeling in onze salon. De Triple Ice Laser Diode is Medical CE gecertificeerd, wat aangeeft dat het voldoet aan de strenge eisen voor medisch gebruik. Dankzij de selectieve lichtabsorptie theorie en de geavanceerde koelfunctie, kunt u genieten van een effectieve en vrijwel pijnloze behandeling zonder risico op huidbeschadigingen.

Onze werkwijze
Met de Triple Ice Laser Diode brengen wij u een behandeling die niet alleen krachtig is, maar ook zorgvuldig is afgestemd op uw individuele behoeften. Hieronder vindt u een stappenplan dat illustreert hoe onze behandelingssessies doorgaans verlopen:
Consultatie
We beginnen met een grondige consultatie. Hierbij analyseren we je huid en haar en bespreken we je doelen en verwachtingen.
Behandelplan
Op basis van de informatie die we tijdens de consultatie hebben verzameld, stellen we een op maat gemaakt behandelplan op.
Voorbereiding
Onze gekwalificeerde en ervaren schoonheidsspecialisten bereiden je voor op de behandeling en leggen het proces in detail uit.
Behandeling
De specialist voert de behandeling uit met het oog op comfort en effectiviteit. Hiervoor maken we gebruik van de nieuwste lasertechnologieën.
Evaluatie en nazorg
Na de behandeling evalueren we de resultaten en geven we instructies voor de nazorg. We zijn ook beschikbaar voor eventuele vragen of zorgen na de behandeling.
Vervolgafspraken
We plannen eventuele vervolgafspraken om het behandelplan uit te voeren en de beste resultaten te bereiken.
Wat zijn de voordelen van de Triple Ice Laser Diode?
 • Geavanceerde Technologie: Drie golflengten (755nm, 808nm en 1064nm) voor een op maat gemaakte en effectievere behandeling, geschikt voor alle huid- en haartypes.

 • Hoogwaardige Uitstraling: Een modern, esthetisch aangenaam ontwerp dat een gevoel van luxe en professionaliteit uitstraalt, passend bij high-end salons en klinieken.

 • Betrouwbare Kwaliteit: Voorzien van Amerikaanse import laserdiodes en een Medical CE certificering, wat de kwaliteit en betrouwbaarheid van het apparaat garandeert.

 • Kosteneffectief: Biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, waardoor het een toegankelijke keuze is voor zowel nieuwe als gevestigde ondernemingen.

 • Comfortabele Behandeling: Een handstuk dat tot -12°C kan koelen, wat een vrijwel pijnloze behandeling mogelijk maakt, zonder schade aan de huid te veroorzaken.

 • Gebruiksvriendelijk: Beschikt over een touchscreen op het handstuk en een 10.4 inch touchscreen display voor een eenvoudige bediening en aanpassing van de behandeling.

 • Duurzaam en Langdurig: Een indrukwekkende gebruiksduur van 20.000 uur en minimaal 100 miljoen shots, wat het een langetermijninvestering maakt voor uw praktijk.

 • Veelzijdigheid in Behandelingen: Met extra opzetstukken zoals de Face Tip, kunt u ook gespecialiseerde behandelingen aanbieden, zoals laserontharing in het gezicht, voor een meer holistische service.

Bij Efat Laser & Beauty zijn we er trots op om technologie van de nieuwste generatie aan te bieden die aansluit bij uw streven naar perfectie in huidverzorging en schoonheid. We begrijpen dat u het beste wilt voor uw huid, en dat is precies wat de Triple Ice Laser Diode biedt.

Deze geavanceerde laserontharingsapparaat belichaamt een fusie van innovatie en efficiëntie, afgestemd op de uiteenlopende ontharings wensen. Het biedt niet alleen een superieure behandeling die geschikt is voor alle huid- en haartypes, maar verzekert ook een comfortabele en veilige ervaring tijdens elke sessie.

Wij geloven dat de Triple Ice Laser Diode een doorslaggevende keuze is voor het gebruik in onze praktijk, een keuze die de lat hoger legt in termen van kwaliteit en klanttevredenheid. We verheugen ons erop u te ondersteunen in het streven naar uitmuntendheid en het leveren van resultaten die uw zullen verrassen.
Maak vandaag nog een afspraak en ervaar de vreugde van een glad, stralend gezicht.
Wat kost laseren? Onze prijzen
Bij Efat Laser & Beauty zetten we ons in om laserontharing voor iedereen bereikbaar en prijsvriendelijk te houden. We hebben diverse behandelingen die aansluiten bij uiteenlopende budgetten en wensen. Voor details en vragen over onze tarieven en beschikbare pakketten kun je altijd bij ons terecht.
Maak vandaag nog een afspraak en ervaar de vreugde van een glad, stralend gezicht.

Ons team in Almere

Met professionele zorg werken wij iedere dag om de beste service te bieden aan onze klanten.

 • Ghezala

  Specialist laserontharen &

  Mary Kay Consulente

  Hi, mijn naam is Ghezala, specialist laserontharen en tevens Mary Kay Consulente.

  Je kunt bij mij terecht met je vragen over beauty, huidverzorging en de nodige levensadviezen.
 • Arghawan
  Specialist laserontharen

  Hi, Ik ben Arghawan en heet je graag welkom in onze familiesalon.

  Met de nieuwste laserontharingstechniek wil ik jouw leven een stuk efficiënter maken, zodat je na verloop van tijd zelfs je eigen haargroei vergeet.
  
  Tot ziens in de salon!
 • Armaghan
  Specialist laserontharen

  Hi, mijn naam is Armaghan, het laatste lid van de Efat familie laserspecialisten.

  Ik wil je graag het beste huid- en haaradvies geven, middels de intakegesprekken. Eenmaal een ontharingsplan opgesteld, dan kunnen wij daarna werken naar een zijdezacht resultaat.
Wat onze klanten over ons zeggen
FAQ / Veelgestelde vragen