Armen laseren

Zeg vaarwel tegen ongewenste haartjes op je armen en omarm de vrijheid van een langdurig gladde huid. Bij Efat in Almere bieden we gespecialiseerde laserbehandelingen aan voor het ontharen van de armen. Onze deskundige huidtherapeuten maken gebruik van de nieuwste lasertechnologie, gericht op zowel de haren als de haarzakjes, waardoor haargroei effectief wordt verminderd.
Armen laseren bij Efat
Laserontharing voor de armen is een revolutionaire methode om afscheid te nemen van regelmatig scheren of waxen. In tegenstelling tot deze traditionele ontharingsmethoden, zorgt laserontharing voor een duurzamer resultaat door de haarzakjes zelf te behandelen. Dit vermindert de kans op haarteruggroei aanzienlijk en zorgt voor een zachte, haarvrije huid.

Bij Efat in Almere zijn wij experts in het laseren van o.a. de armen, oksels, gezicht en andere lichaamsdelen. We begrijpen dat elke huid uniek is en daarom personaliseren we elke behandeling op basis van jouw specifieke behoeften en huidtype.
Wat je moet weten over het laseren van je armen
Het besluit om je armen te laten laseren is een belangrijke stap naar een zelfverzekerder gevoel. Hier zijn enkele essentiële aspecten waar je rekening mee moet houden:

 • Veiligheid: Laserontharing is een veilige en effectieve methode. De technologie is ontworpen om de haarzakjes aan te pakken zonder omliggend weefsel te beschadigen.

 • Behandelingscyclus: Omdat haar in verschillende fasen groeit, zijn meerdere behandelingen nodig voor het beste resultaat.

 • Bijwerkingen: Het is mogelijk dat je enige roodheid of lichte zwelling ervaart na de behandeling. Dit is normaal en tijdelijk.

 • Deskundige begeleiding: Bij Efat is jouw comfort onze prioriteit. Van het eerste consult tot de nazorg, we staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en zorgen weg te nemen.
Voor wie is deze behandeling geschikt?
Laserontharing voor de armen is geschikt voor iedereen die streeft naar een langdurig haarvrije huid. Of je nu een atleet bent die zoekt naar optimale prestaties, of iemand die gewoon geniet van het gevoel van een zachte, gladde huid, laserontharing kan de oplossing zijn. Bij Efat Laser & Beauty in Almere maken we gebruik van lasertechnologie die geschikt is voor alle huidtypes. Ons doel is om elke klant een behandeling te bieden die perfect bij hem of haar past.

Overmatige haargroei (Hypertrichose): Personen die lijden aan een overmatige haargroei op hun armen kunnen baat hebben bij laserontharing om de haardichtheid te verminderen.

Hormonale onbalans: Vrouwen met PCOS (polycysteus ovarium syndroom) of andere hormonale onevenwichtigheden kunnen ongewenste haargroei op de armen ervaren. Laserontharing kan hier een oplossing voor bieden.

Huidirritaties door scheren/waxen: Personen die vaak huidirritaties, snijwonden of ingegroeide haren krijgen na het scheren of waxen van hun armen, kunnen kiezen voor laserontharing om deze problemen te vermijden.

Atleten: Zwemmers, voetballers, fietsers en beoefenaars van bepaalde sporten kunnen kiezen voor gladde armen om wrijving te verminderen en hun prestaties te verbeteren.

Esthetische voorkeur: Sommige mensen geven de voorkeur aan haarvrije armen om esthetische redenen, vooral in culturen of gemeenschappen waar haarloze armen als ideaal worden beschouwd.

Verminderde handkracht of mobiliteit: Mensen die moeite hebben met het hanteren van scheermesjes of waxkits vanwege beperkte handkracht of mobiliteitsproblemen, zoals ouderen of mensen met bepaalde aandoeningen.

Allergieën: Personen die allergisch zijn voor ontharingscrèmes of de ingrediënten in wax kunnen laserontharing als een veiliger alternatief zien.

Tijdsefficiëntie: Voor diegenen die een druk schema hebben en de frequente behoefte aan scheren of waxen willen vermijden, biedt laserontharing een langdurige oplossing.

Donkere huidtypes: Traditionele ontharingsmethoden kunnen soms hyperpigmentatie veroorzaken bij donkere huidtypes. Sommige geavanceerde lasers zijn speciaal ontworpen voor veilig gebruik op alle huidtinten, waardoor het risico op pigmentatieveranderingen wordt verminderd.

Tatoeages: Mensen die tatoeages op hun armen hebben, kunnen kiezen voor laserontharing om hun kunstwerk beter zichtbaar te maken zonder de constante aanwezigheid van haar.

Het is essentieel dat geïnteresseerde personen een consultatie ondergaan bij een professionele lasertherapeut om te bepalen of de behandeling geschikt voor hen is, rekening houdend met hun specifieke behoeften en omstandigheden.
Maak vandaag nog een afspraak en ervaar de vreugde van een glad, stralend gezicht.
Hoe werkt het laseren van armen?
Laserontharing is een geavanceerde technologie die ongewenste haargroei tegengaat door haarzakjes te targeten met geconcentreerde lichtpulsen. Het proces is zowel wetenschappelijk als methodisch, en het streeft naar duurzame resultaten. Voordat je de wereld van laserontharing betreedt, is het nuttig om te begrijpen hoe de behandeling werkt, van consultatie tot nazorg. Hieronder vind je een stapsgewijze uitleg van wat je kunt verwachten bij het laseren van de armen.

 • Consultatie: Voorafgaand aan de behandeling vindt er een consultatie plaats om de huidtype, haarkleur, en eventuele contra-indicaties te beoordelen. Dit helpt bij het kiezen van de juiste laser en instellingen voor de behandeling.
 • Voorbereiding: De te behandelen gebieden worden schoongemaakt en eventueel geschoren. Het is belangrijk dat de huid vrij is van crèmes, oliën en zonverbranding.
 • Koeling: Veel laserapparaten zijn uitgerust met een koelsysteem of er wordt een koele gel aangebracht om de huid te beschermen en eventueel ongemak te minimaliseren.
 • Laser applicatie: De lasertherapeut richt de laser op het te behandelen gebied. De laser produceert pulsen van licht die het pigment in het haarzakje targeten.
 • Absorptie van licht: Het pigment in het haar absorbeert het licht, waardoor het wordt omgezet in warmte. Deze warmte beschadigt het haarzakje, wat de haargroei stopt of vertraagt.
 • Behandelingsduur: Afhankelijk van het te behandelen gebied en de gebruikte laser machine kan een sessie enkele minuten tot een uur duren.
 • Aantal sessies: Omdat haar in verschillende groeifasen zit, zijn meerdere sessies nodig om alle haarzakjes effectief te behandelen. De sessies worden meestal met tussenpozen van 4 tot 6 weken gepland.
 • Nazorg: Na de behandeling kan de huid tijdelijk rood en gezwollen zijn. Het is belangrijk om direct zonlicht te vermijden, een zonnebrandcrème te gebruiken, en de huid zachtjes te behandelen.
 • Resultaten: Na de behandeling zullen de behandelde haren in de loop van enkele dagen tot weken uitvallen. De haargroei wordt na elke sessie progressief verminderd.
 • Onderhoud: Hoewel laserontharing de haargroei aanzienlijk kan verminderen, kunnen er in de toekomst onderhoudssessies nodig zijn om de resultaten te behouden.

Het is belangrijk te begrijpen dat de effectiviteit van laserontharing varieert afhankelijk van individuele factoren zoals huidtype, haarkleur, en hormonale veranderingen. Het is daarom cruciaal om de verwachtingen en mogelijke resultaten te bespreken met een professionele lasertherapeut.
Wat zijn de voor en nadelen?
Overweeg je je armen te laten laseren? Je bent zeker niet de enige. Steeds meer mensen kiezen voor deze behandeling in hun zoektocht naar een langdurig haarvrije en gladde huid. Echter, zoals bij alle cosmetische behandelingen, zijn er zowel voordelen als nadelen verbonden aan het laseren van de armen. Om je te assisteren bij je overweging hebben we een gedetailleerd overzicht samengesteld van de cruciale aspecten van deze procedure. Door jezelf grondig te informeren, kun je met zekerheid besluiten of laserontharing van de armen de juiste keuze is voor jou.
Voordelen van je armen Laseren:

Langdurige haarreductie: Met meerdere behandelingen kan haar groei significant verminderd of gestopt worden.

Minder huidirritaties: Vermindert problemen zoals ingegroeide haren, vaak veroorzaakt door scheren/waxen.

Tijd en kostenbesparend op lange termijn: Na een initiële investering is er minder routineonderhoud nodig.

Geschikt voor diverse huidtinten: Moderne lasers kunnen veilig worden gebruikt op verschillende huidtinten.
Nadelen van arm ontharing.

Initiële kosten: De startkosten zijn hoger in vergelijking met traditionele ontharingsmethoden.

Meerdere behandelingen vereist: Haar groeit in verschillende fasen, dus meerdere sessies zijn nodig voor optimale resultaten.

Mogelijk ongemak: Sommige mensen ervaren licht ongemak tijdens de behandeling.

Variabele effectiviteit: Resultaten kunnen variëren op basis van huidtype en haarkleur.


Nazorg na de behandeling.
Na de laserbehandeling van je armen is het van cruciaal belang om je huid de juiste zorg te bieden. Hier zijn enkele richtlijnen om je huid te beschermen en het herstel te bevorderen:

 1. Vermijd direct zonlicht: De behandelde huid kan na de laserbehandeling extra gevoelig zijn voor UV-stralen. Vermijd daarom direct zonlicht en gebruik altijd een zonnebrandcrème met een hoge SPF wanneer je naar buiten gaat.
 2. Kalmerende lotions: Na de behandeling kun je lichte roodheid of zwelling opmerken. Gebruik verzachtende lotions of gels, zoals aloë vera, om de huid te kalmeren en het ongemak te minimaliseren.
 3. Vermijd warmte: Hete douches, sauna's en intensieve lichaamsbeweging dienen vermeden te worden in de eerste 24-48 uur na de behandeling. Deze kunnen de behandelde huid irriteren.
 4. Hydrateer de huid: Het is belangrijk om de behandelde huid te hydrateren. Gebruik een zachte, geurvrije lotion om de huid gehydrateerd en soepel te houden.
 5. Vermijd scheren of waxen: De behandelde huid moet herstellen, dus vermijd scheren of waxen op de behandelde gebieden voor minstens een week na de behandeling.
 6. Raadpleeg bij ongemak: Als je tekenen van aanhoudende roodheid, zwelling, of enig ander ongemak opmerkt, is het belangrijk om onmiddellijk contact op te nemen met je lasertherapeut voor professioneel advies.
Door deze richtlijnen te volgen, zorg je voor een optimale genezing en maximaliseer je de voordelen van de laserbehandeling voor je armen.

Onze werkwijze
Consultatie
We beginnen met een grondige consultatie. Hierbij analyseren we je huid en haar en bespreken we je doelen en verwachtingen.
Behandelplan
Op basis van de informatie die we tijdens de consultatie hebben verzameld, stellen we een op maat gemaakt behandelplan op.
Voorbereiding
Onze gekwalificeerde en ervaren schoonheidsspecialisten bereiden je voor op de behandeling en leggen het proces in detail uit.
Behandeling
De specialist voert de behandeling uit met het oog op comfort en effectiviteit. Hiervoor maken we gebruik van de nieuwste lasertechnologieën.
Evaluatie en nazorg
Na de behandeling evalueren we de resultaten en geven we instructies voor de nazorg. We zijn ook beschikbaar voor eventuele vragen of zorgen na de behandeling.
Vervolgafspraken
We plannen eventuele vervolgafspraken om het behandelplan uit te voeren en de beste resultaten te bereiken.
Wat kost armen laseren? Onze prijzen
Bij Efat Laser & Beauty zetten we ons in om laserontharing voor iedereen bereikbaar en prijsvriendelijk te houden. We hebben diverse behandelingen die aansluiten bij uiteenlopende budgetten en wensen. Voor details en vragen over onze tarieven en beschikbare pakketten kun je altijd bij ons terecht.
Maak vandaag nog een afspraak en ervaar de vreugde van een glad, stralend gezicht.

Ons team in Almere

Met professionele zorg werken wij iedere dag om de beste service te bieden aan onze klanten.

 • Ghezala

  Specialist laserontharen &

  Mary Kay Consulente

  Hi, mijn naam is Ghezala, specialist laserontharen en tevens Mary Kay Consulente.

  Je kunt bij mij terecht met je vragen over beauty, huidverzorging en de nodige levensadviezen.
 • Arghawan
  Specialist laserontharen

  Hi, Ik ben Arghawan en heet je graag welkom in onze familiesalon.

  Met de nieuwste laserontharingstechniek wil ik jouw leven een stuk efficiënter maken, zodat je na verloop van tijd zelfs je eigen haargroei vergeet.
  
  Tot ziens in de salon!
 • Armaghan
  Specialist laserontharen

  Hi, mijn naam is Armaghan, het laatste lid van de Efat familie laserspecialisten.

  Ik wil je graag het beste huid- en haaradvies geven, middels de intakegesprekken. Eenmaal een ontharingsplan opgesteld, dan kunnen wij daarna werken naar een zijdezacht resultaat.
Wat onze klanten over ons zeggen
FAQ / Veelgestelde vragen